Over ons

Werken bij Gino

 

Resultaatgericht, open, nuchter, door inhoud gedreven, vakmanschap

Dit zijn woorden die onze bedrijfscultuur goed beschrijven. Werken bij Gino betekent werken aan maatschappelijk relevante IT opdrachten in een professioneel werkklimaat, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Gino is  een organisatie in ontwikkeling. Je kunt actief ‘mee bouwen’ aan het succes van onze organisatie. Bij ons vind je oor voor innovatie en intelligente verbetering.

Persoonlijke ontwikkeling

Innovatie vraagt om kennis en ontwikkeling. Hierin investeren we dan ook volop. We geven je veel ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven en de richting van jouw carrière te bepalen. Bij ons krijg je de kans je te ontplooien, eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te pakken. Gino ondersteunt je hierbij via trainingen, kennisoverdracht en begeleiding door ervaren collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt bij ons rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een concurrerend salaris, een ruim aantal vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en de mogelijkheid gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering.  Daarnaast bieden wij diverse andere gunstige regelingen en goede voorzieningen.

Het nieuwe werken

Wij geloven dat medewerkers het meest creatief, productief en efficiënt zijn als ze flexibel kunnen zijn in waar en wanneer ze werken. Het Nieuwe Werken is dan ook een belangrijk element in onze filosofie. Naast de mogelijkheid plaatsonafhankelijk te werken, bieden we je moderne communicatiemiddelen om je in je werkzaamheden te ondersteunen.

Gino na werktijd

Bij Gino wordt niet alleen hard gewerkt. Zo gaan er jaarlijks diverse medewerkers gezamenlijk op wintersport, nemen we deel aan een squash competitie en organiseren we thema-avonden waar we brainstormen over specifieke marktontwikkelingen.