Gino

Vacature: functioneel beheerder

Home Nieuws en mededelingen Vacature: functioneel beheerder

Ben jij een ervaren functioneel beheerder die op zoek is naar een uitdagende baan als functioneel beheerder bij een succesvol en toonaangevend softwarebedrijf? Beschik jij over passie, creativiteit en fanatisme? Dan zoeken we jou!

Wegens succes en de populariteit van onze E-Health-producten groeit onze klantengroep snel. Daarom zijn we op zoek naar versterking van ons team dat support levert aan onze klantengroep en in contact staat met onze leveranciers. We zoeken een ervaren functioneel beheerder met aantoonbare ervaring.

De functie
Als functioneel beheerder bij Gino Software verleen je samen met je collega’s eerste- en tweedelijns support aan de klanten. Je ondersteunt de groep “key users” bij het dagelijkse gebruik van de applicaties. De key users zijn applicatiebeheerders en/of gevorderde gebruikers die als aanspreekpunt dienen voor alle eindgebruikers van de applicaties. Je stelt handleidingen en rapportages op voor de klanten en je zorgt ervoor dat deze actueel blijven. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van onze leveranciers en voor een optimaal functionerende kantoorautomatisering. We zoeken een functioneel beheerder met de volgende kwalificaties:
  • Je hebt kennis van en ervaring met BiSL, ITIL en/of ASL en hebt bij voorkeur een certificering
  • Je hebt minimaal 2 tot 4 jaar aantoonbare ervaring als functioneel beheerder
  • Je bent goed bekend met incidentmanagement en informatiebeveiliging
  • Je kunt je gemakkelijk bewegen binnen de verschillende afdelingen van een bedrijf, neemt initiatief en maakt jezelf snel wegwijs in de verschillende bedrijfsprocessen.
  • Je hebt procesmatig inzicht en beschikt over goede adviesvaardigheden
  • Verder ben je ambitieus, communicatief sterk en ondernemend
  • Je hebt een professionele en resultaatgerichte werkhouding.

Gino Software
Binnen Gino Software veranderen wij de manier waarop mensen denken, leren, communiceren en werken met webapplicaties, apps, websites en serious games . Wij designen en ontwikkelen ze met passie, geven ze de flexibiliteit om te kunnen groeien, de kracht om te presteren en de looks voor de ultieme gebruikerservaring.

Software ontwikkelen is onze sport en we trainen er hard voor. Ieder projectteam wordt samengesteld uit een gezonde mix van branchekennis, wetenschap, techniek en (graphic) design. De teams maken gebruik van betrouwbare technieken en methodes. Herbruikbare componenten worden opgenomen in onze Particles Bibliotheek. De Particles Bibliotheek bevat componenten (particles) voor onder andere de Healthcare-, Insurance-, Business-, Government-, Science- en Financesector. Met onze particles versnellen wij de time to market en verhogen wij de kwaliteit.

Wat wij bieden
Naast een afwisselende baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkplek is goed bereikbaar en bevindt zich pal naast het Centraal Station in Groningen. De sfeer is top en een potje tafeltennis met een van de 35 collega’s biedt ruimte voor ontspanning.

Is functioneel beheer je sport en zit je vol passie, creativiteit en fanatisme? Wacht dan niet langer en mail je CV + motivatie naar ter attentie van B. Hakvoort . Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact op

Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.