Gino

Vacature: requirements analist

Home Nieuws en mededelingen Vacature: requirements analist

Kan jij de vraag van de klant vertalen naar een oplossing?

Ben jij een ervaren Requirements analist met ervaring in de zorg die op zoek is naar een uitdagende baan bij een succesvol en toonaangevend softwarebedrijf? Beschik jij over passie, creativiteit en fanatisme? Dan zoeken we jou!

Wegens succes en de populariteit van onze E-Health-producten groeit onze klantengroep snel. Daarom zijn we op zoek naar versterking van ons team om samen met onze klantengroep specificaties op te stellen. We zoeken een ervaren analist met aantoonbare ervaring in de zorg.

De functie
Als Requirements analist bij Gino Software maak je samen met je collega’s en klanten specificaties voor de te ontwikkelen software. Je vertaalt de wensen van de klant naar concrete oplossingen die perfect aansluiten bij de praktijk. De specificaties moeten zo worden opgesteld dat voor de software-engineers, test-engineers en de klant duidelijk is aan welke criteria de aanpassing of nieuw te bouwen software moet voldoen om verwarring tijdens de bouwfase, testfase of oplevering te voorkomen. We zoeken een Requirements analist met de volgende kwalificaties:

•Je hebt minimaal 2 tot 4 jaar aantoonbare ervaring als Requirements analist
•Je hebt ervaring in de zorg
•Je bent sterk in het opstellen van specificaties
•Je kunt je gemakkelijk bewegen binnen de verschillende afdelingen van een bedrijf, neemt initiatief en maakt jezelf snel wegwijs in de verschillende bedrijfsprocessen.
•Je hebt procesmatig inzicht en beschikt over goede adviesvaardigheden
•Verder ben je ambitieus, communicatief sterk en ondernemend
•Je hebt een professionele en resultaatgerichte werkhouding
•Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Gino Software
Binnen Gino Software veranderen wij de manier waarop mensen denken, leren, communiceren en werken met webapplicaties, apps, websites en serious games. Wij designen en ontwikkelen ze met passie, geven ze de flexibiliteit om te kunnen groeien, de kracht om te presteren en de looks voor de ultieme gebruikerservaring.
Software ontwikkelen is onze sport en we trainen er hard voor. Ieder projectteam wordt samengesteld uit een gezonde mix van branchekennis, wetenschap, techniek en (graphic) design. De teams maken gebruik van betrouwbare technieken en methodes. Herbruikbare componenten worden opgenomen in onze Particles Bibliotheek. De Particles Bibliotheek bevat componenten (particles) voor onder andere de Healthcare-, Insurance-, Business-, Government-, Science- en Financesector. Met onze particles versnellen wij de time to market en verhogen wij de kwaliteit.

Wat wij bieden
Naast een afwisselende baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkplek is goed bereikbaar en bevindt zich pal naast het Centraal Station in Groningen. De sfeer is top en een potje tafeltennis met een van de 35 collega’s biedt ruimte voor ontspanning.
Is specificeren je sport en zit je vol passie, creativiteit en fanatisme? Wacht dan niet langer en mail je CV + motivatie naar ter attentie van B. Hakvoort. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Bezoekadres 050 311 8580

Stationsweg 3d
9726 AC Groningen

info@gino.nl
Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.