Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Gino

Een nieuwe klant! GGD Hollands Midden

Home Nieuws en mededelingen Een nieuwe klant! GGD Hollands Midden
Een nieuwe klant! GGD Hollands Midden

Maandag 19 juni was de eerste kennismaking met GGD Hollands Midden. De kennismaking was tevens de start van de implementatie van Kidos en de bekrachtiging van de samenwerking tussen GGD Hollands Midden en Gino.

GGD Hollands Midden heeft in het voorjaar van 2017 een aanbesteding gepubliceerd voor de levering van een DD-JGZ. Uiteraard hebben wij op deze aanbesteding ingeschreven met ons product Kidos. Na een zeer goed verlopen aanbesteding die helder en duidelijk uiteengezet was, zijn wij als winnaar uit de bus gekomen.

De werkgroep van GGD Hollands Midden heeft op 19 juni de kick-off gehad met het projectteam van Gino dat er voor gaat zorgen dat GGD Hollands Midden soepel overgaat naar Kidos. Nog voor het einde van dit jaar gaat GGD Hollands Midden met Kidos werken.
RDOG HM Algemeen directeur Marcel Nijp (links) en sectormanager publieke zorg voor de jeugd Henk Visch (rechts) bekrachtigen de samenwerking onder toeziend oog van de werkgroep.

Neem contact op