Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Gino

Over ons

Home Over ons

Wij veranderen de manier waarop je denkt, leert en werkt met (web)applicaties, mobiele apps, websites en serious games.

Wij doen dit met bewezen technologie die vooruitgang stuwt, en werken vanuit een jarenlange ervaring op marktgebieden waar strikte eisen aan veiligheid, bedrijfszekerheid en privacybescherming de norm zijn.

Sinds de oprichting in 1989 maakt Gino Software toonaangevende, innovatieve softwareoplossingen. Wij bouwen deze consequent op uit componenten die als “Legostenen” op elkaar passen. Deze worden bewaard in de Gino Particles-bibliotheek en nauwgezet geüpdatet. Zo ontstaan oplossingen die ideeën verwezenlijken, complexe processen vereenvoudigen en problemen vertalen in mogelijkheden. Onze hoogopgeleide professionals zijn daarbij ervaren in jouw werkgebied. Zij spreken jouw taal, kennen jouw markt en begrijpen jouw uitdagingen.

De combinatie van deskundigheid en bewezen, herbruikbare techniek stelt ons in staat snel een passende, veilige en bedrijfszekere oplossing te realiseren die helpt jouw bedrijf van de toekomst te creëren. Of het nu gaat om webapplicaties, medewerker- en klantportalen of apps, wij creëren ze met passie, geven ze de flexibiliteit om te groeien, de kracht om te presteren, en een uiterlijk dat gericht is op een optimale gebruikservaring.

Neem contact op