Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Gino

Wat we doen

Home Wat we doen
Webapplicaties

Webapplicaties

Wij ontwikkelen fantastische webapplicaties en portalen. Dit doen wij niet alleen in opdracht van klanten, maar ook als participant in bijvoorbeeld startups of geheel op eigen initiatief. Hierbij onderscheiden wij ons van de competitie door sterk in te zetten op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, usability, security en time-to-market.

Met ons eigen Gino Particles Platform, een Rapid Application Development platform dat gebaseerd is op Java en Javascript, versnellen wij de ontwikkeltijd met een factor drie tot zelfs een factor tien. Door gebruik te maken van bestaande bouwstenen binnen het Particles platform, versnellen we niet alleen de time-to-market maar verhogen wij ook de kwaliteit. Bestaande bouwstenen zijn namelijk in de praktijk getest en doorontwikkeling vindt continu plaats.

Apps

Apps

Wij ontwikkelen creatieve apps. Dit doen wij niet alleen in opdracht van klanten, maar ook als participant in bijvoorbeeld startups of geheel op eigen initiatief. Hierbij onderscheiden wij ons van de competitie door sterk in te zetten op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, usability, security. Onze apps zijn standaard multiplatform en daarmee geschikt voor zowel IOS als bijvoorbeeld Android-devices.

Om het niveau van beveiliging van onze apps zo hoog mogelijk te houden, laten wij bij iedere major release standaard penetratietesten uitvoeren door Certified Ethical Hackers. Hiermee garanderen wij niet alleen voor onze opdrachtgevers maar ook voor onszelf dat veiligheid de aandacht krijgt die het in deze tijd verdient. Daarnaast is Gino als bedrijf ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd. Privacygevoelige informatie is daarmee bij ons in goede handen.

Serious games

Serious games

Het maken van serious games is een creatief proces dat ons goed past. Met een select team zijn wij in staat zowel games voor kinderen en jongeren te maken als games om bijvoorbeeld personeel te trainen in product- en/of marktkennis. Deze ervaring leert dat een serious game voor bijvoorbeeld medewerkers het kennisniveau snel omhoog brengt, doordat er competitie ontstaat tussen medewerkers onderling. Door relatief veel tijd te stoppen in het brainstormen verrassen wij onze opdrachtgevers met creatieve ideeën en zetten wij deze ideeën binnen notime om in games.

Websites

Websites

Een website is meer dan alleen een internet pagina. Het is te vergelijken met de etalage van een winkel, het pand van een bedrijf of de folder van een product of dienst. Afstanden, grenzen en cultuurverschillen bestaan niet meer. Een website is in deze tijd belangrijker geworden dan ooit tevoren. Wij maken websites die een goede vertaling zijn van datgene waar je voor staat en wilt uitdragen. Hierdoor gaan deuren open en worden kansen gecreëerd. Of het nu gaat om eenvoudige websites, corporate sites of klant- en leveranciersportalen met geautomatiseerde bedrijfsprocessen, wij designen, ontwikkelen en onderhouden ze vanaf het begin tot het eind.

Bekijk onze werkwijze

Neem contact op