Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Gino

GGD Noord- en Oost-Gelderland kiest voor Gino Software

Home Nieuws en mededelingen GGD Noord- en Oost-Gelderland kiest voor Gino Software

Wij kondigen met trots aan dat de GGD Noord- en Oost-Gelderland heeft gekozen voor ons digitale kinddossier genaamd 'Kidos'. Deze beslissing is het resultaat van een Europese aanbesteding waarop meerdere leveranciers hebben ingeschreven.

GGD Noord- en Oost-Gelderland zocht voor een deel van haar regio naar een nieuw digitaal kinddossier die de dienstverlening aan kinderen en gezinnen kon verbeteren, administratieve processen kon vereenvoudigen en de communicatie tussen zorgverleners kon vergemakkelijken. Kidos, met zijn sterke gebruikersgroep en veelzijdige functionaliteiten en modules, kwam naar voren als beste product!!

Een unieke en onderscheidende eigenschap van Kidos is de Kidos-community. Deze bestaat uit alle organisaties die Kidos gebruiken. De Kidos-community is een zeer actieve groep van professionals die samenwerken om ervaringen uit te wisselen, elkaar te ondersteunen en Kidos voortdurend te verbeteren om te voldoen aan de veranderende behoeften van de sector. De Kidos-community heeft hiervoor een groot jaarlijks budget om de roadmap van Kidos te bepalen.

Bovendien biedt Kidos een breed scala aan instelbare functionaliteiten, modules en mogelijkheden die alle aspecten van de jeugdgezondheidszorg ondersteunen, van preventie en vroegtijdige opsporing tot begeleiding, nazorg en van kinddossier tot volwassendossier.

"We zijn erg blij dat GGD Noord- en Oost-Gelderland heeft gekozen voor Kidos," zegt Egbert Hidding, Business Unit Manager, bij Gino Software. "We kijken uit naar de samenwerking en hun toetreding tot de Kidos-community."

Met de implementatie van Kidos onderstreept onze organisatie zijn toewijding om innovatieve softwareoplossingen te leveren die bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit en efficiëntie in de gezondheidszorg.

Foto: Marcel Nijp (eigenaar Gino Software) en Majken Cupido (strategisch manager JGZ)

Neem contact op