Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Gino

Het Nederlands Veteraneninstituut gaat Solvio gebruiken

Home Nieuws en mededelingen Het Nederlands Veteraneninstituut gaat Solvio gebruiken

Het team van Gino Software heeft een enorme mijlpaal bereikt: onze innovatieve oplossing, Solvio, een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD), wordt geïmplementeerd bij het Nederlands Veteraneninstituut (NLVi). We zijn ontzettend trots op deze prestatie en kijken ernaar uit om deze samenwerking te starten die bijdraagt aan het optimaliseren van de ketenzorg voor veteranen en de andere doelgroepen die het NLVi ondersteunt.

Solvio is ontworpen om de samenwerking tussen zorgprofessionals, cliënten, familieleden, mantelzorgers en ketenpartners te optimaliseren. "We zijn bijzonder trots dat we een organisatie als het NLVi mogen ondersteunen met Solvio. Het NLVi is een waardevolle toevoeging aan ons klantenportfolio dat bestaat uit talloze zorginstellingen en hulporganisaties", zegt Dirk Drent, onze Commercieel Directeur.

Het succes van Solvio is te danken aan het toegewijde team van professionals bij Gino Software. Het is hun passie voor innovatie en hun toewijding aan het verbeteren van de zorg die ons in staat stelt om dergelijke baanbrekende oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

De implementatie van Solvio bij het NLVi is een belangrijke stap voor Gino Software, maar we zijn nog maar net begonnen. We hebben een ambitieus groeiplan en zijn continu op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, er zijn volop mogelijkheden om je bij ons aan te sluiten en een bijdrage te leveren aan de toekomst van de zorg.

Wil je werken aan projecten die het verschil maken in mensenlevens en meebouwen aan de toekomst van geïntegreerde zorg? Dan is Gino Software de plek voor jou. Sluit je aan bij ons team en help ons om technologische oplossingen te creëren die echt een verschil maken. Laten we samen de toekomst van de zorg vormgeven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou deze spannende reis voort te zetten!

 

Gino en Nederlands Veteraneninstituut

Neem contact op