Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Gino

TSN Kraamzorg kiest voor Online Zorgplan

Home Nieuws en mededelingen TSN Kraamzorg kiest voor Online Zorgplan
TSN Kraamzorg kiest voor Online Zorgplan

In het voorjaar van 2017 was TSN op zoek naar een nieuwe applicatie die de afdeling kraamzorg ondersteunt bij het registreren en verwerken van aanvragen voor kraamzorg en het aanbieden van de aanvragen aan kraamzorgbureaus en kraampakketleveranciers. Na een selectietraject en een aantal inhoudelijke sessies heeft TSN gekozen voor Online Zorgplan, één van onze applicaties.

Op de afdeling kraamzorg van TSN komen aanvragen voor kraamzorg en kraampakketten binnen. De aanvragen worden ingediend door particulieren die kraamzorg willen en de aanvragen worden ingediend via verschillende kanalen zoals telefoon en webformulieren. Alle aanvragen worden gebundeld en ingelezen in Online Zorgplan; één centrale plek waar de registratie van aanvragen wordt bijgehouden.

Matchen
De medewerkers van TSN verwerken de aanvragen en zorgen ervoor dat de persoon die een aanvraag heeft ingediend, ook daadwerkelijk kraamzorg krijgt. Op basis van de regio waar de aanvrager woont, wordt gezocht naar een geschikte kraamzorgaanbieder. Een belangrijke handelingen die de medewerkers van TSN verrichten is de controle op verzekeringsrecht van de aanvrager.

Ook de kraamzorgaanbieder is geholpen
TSN helpt niet alleen de aanvrager, maar ook de aanbieder van kraamzorg. De aanbieder van kraamzorg krijgt een melding dat er een nieuwe aanvraag voor kraamzorg gekoppeld is en klaar staat in het portaal van Online Zorgplan. De kraamzorgaanbieder logt in Online Zorgplan in en ziet daar de gekoppelde aanvraag voor kraamzorg. Het voordeel van deze manier van werken is dat alle communicatie, matching en facturatie in één omgeving samenkomt en op een veilige en eenduidige manier afgehandeld wordt in Online Zorgplan. E-mailen is niet meer nodig en de patiëntgegevens zijn veilig opgeslagen in Online Zorgplan.

Wat is Online Zorgplan?

Neem contact op