Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Gino

Kidos, het complete Digitaal Dossier Jeugdgezondheidszorg van Nederland

Home Cases Kinddossier

Kinddossier

Kidos, het meest complete Digitaal Dossier Jeugdgezondheidszorg (DD JGZ) van Nederland

Met Kidos maken wij het verschil in de jeugdgezondheidszorg. Kidos zorgt voor een gebruiksvriendelijke en uniforme manier van werken en registreren. Hierdoor worden de werkprocessen beter gevolgd, is het dossier beter leesbaar en wordt de overdracht van dossiers binnen de keten verbeterd. Onze klanten zijn door de inzet van Kidos echt de verbinder en regievoerder in het jeugddomein.

Artsen, verpleegkundigen en assistenten in de jeugdgezondheidszorg voegen informatie toe aan het DD JGZ. Zij doen dit voor de kinderen die zij in zorg hebben. Geanonimiseerd en op geaggregeerd niveau worden de gegevens uit het DD JGZ ook gebruikt door de JGZ-organisatie en aangeleverd aan de Inspectie voor de Volksgezondheid en bijvoorbeeld de gemeente.

Kidos onderscheidt zich door het feit dat alle organisaties die gebruik maken van Kidos met één en dezelfde online-versie werken. Dit zorgt ervoor dat de beheerslasten laag liggen en dat de overdracht van dossiers eenvoudiger en completer is dan wanneer deze plaatsvind via bijvoorbeeld het Landelijk Schakel Punt (LSP). Daarnaast heeft iedere organisatie altijd toegang tot de nieuwste functionaliteiten zonder dat hiervoor complexe en tijdrovende upgrades hoeven plaats te vinden.

De ontwikkelingen van Kidos gaan snel. Ieder jaar ontwikkelen wij samen met een sterke gebruikersgroep nieuwe en innovatieve functionaliteiten die het werkproces binnen de jeugdgezondheidszorg verbeteren en innoveren. Of het nu gaat om offline werken, een ouderportaal, geavanceerde spreekuurplanning of een gemakkelijk en efficiënt vaccinatieproces, Kidos is dé oplossing die verder kijkt dan vandaag en morgen. Met meer dan 60% van alle kinderen in Nederland in dossier zijn we dan ook trots op onze marktleiderspositie.

Vorige case Volgende case

Projecten waar wij
trots op zijn

Digitale Assistent

Beeldbellen

Kinddossier

Solvio

Kwetsbare ouderen

Contact