Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Gino

Solvio, hét landelijke online dossier dat cliënten, familie, mantelzorgers en zorgverleners verbindt.

Home Cases Solvio

Solvio

Solvio is een cliëntvolgsysteem voor zorgverleners die kiezen voor een innovatieve aanpak van de zorg. Met behulp van Solvio stellen zorgverleners een digitaal zorgplan op en zetten zij daar waar nodig vragenlijsten en digitale zorgprogramma's in.

Daar waar zorg noodzakelijk is, is samenwerken van cruciaal belang. Samenwerken is het bijdragen aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming tussen de cliënt, ieders eigen kwaliteiten en belangen én die van de betrokken keten. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Iedere organisatie heeft eigen belangen, processen en systemen. In de praktijk staat dit samenwerking veelal in de weg.

Solvio is het eerste en meest innovatieve landelijke ketendossier in Nederland. Het stelt de zorg in staat om in een veilige en online-omgeving informatie met elkaar te delen, en doelen en acties met elkaar af te stemmen. Iedereen, ongeacht rol of organisatie, is altijd en overal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het cliëntspecifieke proces. Met Solvio staat niet alleen de cliënt centraal, maar iedere betrokkene in het zorgproces. Het stelt cliënten, familie, mantelzorgers, zorgverleners en ketenpartners in staat om veilig met elkaar te communiceren en informatie die van belang is met elkaar te delen.

Solvio geeft iedereen die met anderen moet samenwerken, ongeacht rol, organisatie of achtergrond, één virtueel samenwerkingsdossier. Of het nu gaat om een agenda, berichten, bijlagen, doelen, acties, instrumenten, vragenlijsten of e-Health programma’s, Solvio heeft het allemaal. Samenwerken in de zorg is nog nooit zo gemakkelijk en overzichtelijk geweest. Wacht niet langer en ervaar hoe Solvio een nieuwe betekenis geeft aan ketenzorg.

Vorige case Volgende case

Projecten waar wij
trots op zijn

Digitale Assistent

Beeldbellen

Kinddossier

Solvio

Kwetsbare ouderen

Contact